Indulnak az Erősödő Civil Közösségek pályázati tájékoztatói, első körben az érintett megyeszékhelyeken november 5-én, 6-án és 7-én. A következő hetekben Baranya, Somogy és Tolna kisebb városaiban is kínálunk majd konzultációs lehetőséget.

Az Emberség Erejével Alapítvány a Nyílt Társadalom Alapítványokkal együttműködésben idén is meghirdeti az ECK programot a dél-dunántúli régió (Baranya, Somogy és Tolna megye) civil szerveződései, közösségei számára, mintegy 100 millió forintos keretösszeggel.

Erősödő Civil Közösségek 2019

A program célja a közösségek, civil szervezetek autonómiájának szélesítése, valamint helyi  társadalmi problémák enyhítése. Cél az emberek és szerveződések közötti bizalom, kapcsolat és együttműködés erősítése.

A tájékoztatóinkon a résztvevők megismerkedhetnek az ECK pályázati know-how-val, hasznos tudnivalókkal, határidőkkel és jó gyakorlattal az előző ciklus tapasztalataiból.

Pécs
Időpont:
2018. november 5. (hétfő), 10:00–12:00
Helyszín: Civil Közösségek Háza (Pécs, Szent István tér 17.)
FACEBOOK ESEMÉNY ITT!

Kaposvár
Időpont:
2018. november 6. (kedd), 17:00–19:00
Helyszín: Császár Vendéglő Kaposvár (Kaposvár, Nyár u. 99/b)
FACEBOOK ESEMÉNY ITT!

Szekszárd
Időpont: 2018. november 7. (szerda), 17:00–19:00
Helyszín: Ifjúsági Unió (Szekszárd, Táncsics Mihály u. 2.)
FACEBOOK ESEMÉNY ITT!

A fenti időpontokon túl a palyazat(kukac)eckpecs.hu email címen az ECK pályázattal kapcsolatban lehetőség van kérdést feltenni, illetve indokolt esetben személyes konzultációt is lehet igényelni pécsi helyszínen.

Leendő pályázóinknak javasoljuk átnézni a gyakran ismételt kérdéseket, illetve csatlakozni a program zárt Facebook csoportjához!

GYIK

Similar Posts