Az emberi jogok világnapja alkalmából szervezett eseményen lesz a miEGYmás társasjáték budapesti premierje. Az Emberség Erejével Alapítvány is ott lesz a Budapesti Európai Ifjúsági Központ (BEIK) „Tanuljunk meg együtt élni” elnevezésű rendezvényén december 8-9-én.

Számunkra az év egyik legfontosabb dátuma a december 10., az emberi jogok világnapja. Ezen a napon évek óta országos rendezvényt szervez a Budapesti Európai Ifjúsági Központ, ahol találkozhatnak az emberi jogi, demokratikus és állampolgári nevelés iránt érdeklődő és azt gyakorló szakemberek.

Idén Emberség Erejével Alapítvány is aktívan részt vesz a program szervezésében. Bemutatjuk a miEGYmás társasjátékot, és jelen leszünk a területen érintett szakemberek hálózatának megalakulásánál.

A kétnapos program fókuszában az európai és magyarországi emberi jogi oktatás és demokratikus állampolgárságra nevelés jelene, kihívásai és jövőbeni lehetőségei állnak. A BEIK 2017-ben ismét szeretné összehozni az aktivistákat, képzőket, tanárokat és a többi, a terület iránt érdeklődő felet, hogy folytassák a párbeszédet az emberi jogi oktatás és demokratikus állampolgárságra nevelés lehetséges jövőjéről, valamint ennek a területnek a támogatásáról Magyarországon a következőképpen.

Similar Posts