Az Emberség Erejével Alapítvány a Regionális Közösségi Központok Program keretein belül, a 2020. márciusában kialakult krízishelyzetre reagálva pályázatot ír ki a Dél-dunánúli régió megyéiben (Baranya, Somogy és Tolna) működő civil közösségek segítésére.

A pályázati keret kimerülése miatt jelenleg nincs lehetőség pályázatok benyújtására!

A pályázat célja, hogy támogassa azokat a civil szervezeteket, informális csoportokat, amelyek segítséget kívánnak nyújtani a környezetükben a koronavírus terjedésének megelőzésével, a fertőzés kockázatának csökkentésével, a járványügyi vészhelyzetből adódó szociális, társadalmi, oktatási problémák kezelésével kapcsolatos programokkal. A pályázók az elnyert támogatást kizárólag a járványügyi vészhelyzettel összefüggő konkrét, helyi problémák közösségi összefogással megvalósuló kezelésére fordíthatják. Pályázat határideje: a pályázatok beadására folyamatosan, a 2020. április 6-tól, a kiírástól a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig van lehetőség. A pályázatok elbírálása folyamatos, a péntek délig beérkezett pályázatokat a következő hétfőig elbíráljuk. Bírálati időpontok: Április 10. Április 17. Április 24. (…) Eredményhirdetések: Április 13. Április 20. Április 27. (…) Pályázható összeg: 300.000-500.000 HUF Pályázati kiírás letölthető innen: Krízispályázat 2020 Pályázati adatlap

A pályázati keret kimerülése miatt jelenleg nincs lehetőség pályázatok benyújtására!

(FIGYELEM! ez csak minta, a pályázatot a google form fentebb megadott linkjén keresztül kell beadni!) További információkért kérjük keressék munkatársainkat: Arató Vilja: 06 30 948 3915 Peták Péter: 06 70 771 3576 Email: eckpecs@gmail.com Pécs, 2020. április 6.

Similar Posts